Liander werkt aan het energienet in Lengel

Liander gaat binnenkort, door klachten over de stroomlevering, aan de slag met het verzwaren van het energienet in Lengel. Hiervoor wordt aan de Landweg, bij huisnummer 3, een nieuw elektriciteitshuisje geplaatst. Deze plek is gekozen uit de mogelijkheden binnen de openbare ruimte. Hierbij is rekening gehouden met de maximale kabellengte.

Het nieuwe elektriciteitshuisje wordt aangesloten op de bestaande middenspanningskabels aan de Lengelseweg. De nieuwe kabels worden in de stoep gelegd. De laagspanningskabels worden aangelegd naast het fietspad in de richting van de Trambaan. Zo zorgt Liander ervoor dat de bewoners gebruik kunnen blijven maken van het energienet.

Het werk start in week 34 (de week van 21 augustus). Wij verwachten dat het werk klaar is in week 46 (de week van 13 november). Tijdens het werk kunt u overlast hebben door de verschillende opbrekingen en sleuven die gegraven worden. In overleg met de aannemer proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Onze excuses voor het ongemak.

klik hier voor de Kaart energienet in Lengel