Informatiepunt

Vanaf 26 oktober 2022 komt er een tijdelijk informatiepunt in Resto de Bongerd. Dit informatiepunt is vier woensdagen van 16.00 tot 18.00 uur geopend. 2, 9 en 16 november 2022 kunt u er ook terecht.
De komende jaren maken we samen ’s-Heerenberg-Oost mooier, groener, levendiger en veerkrachtiger. We staan met zijn allen aan het begin van de veranderingen. Wilt u alvast een vooruitblik over de stappen die we zetten in de Bongerd, op de VVL-velden, het Drieheuvelenpark of “de Scheg”? Bent u nieuwsgierig over de sociale aanpak of over het toekomstbestendig en groener maken van ’s-Heerenberg-Oost? Of wilt u meer weten over de visie op uw wijk? Kom dan naar het informatiepunt en ontmoet daar ook de wethouders Rob Mos en Ingrid Wolsing.
In de toekomst naast informeren ook ontmoeten
Een groep bewoners is samen met de gemeente, Plavei en Welcom aan de slag voor een info-én-trefpunt in de Bongerd. In de eerste bijeenkomsten met deze groep bewoners zijn al mooie kansrijke ideeën opgehaald. Maar om nu al in te spelen op de behoefte aan informatie over het proces in ’s-Heerenberg-Oost is gekozen voor een tijdelijk informatiepunt. Wethouders Rob Mos en Ingrid Wolsing zijn daar afwisselend aanwezig om u te woord te staan. Wees welkom!

Bekijk hier het filmpje van de opening