Het succes van het Trefpunt

Een feestelijke start van het nieuwe jaar. Bij Trefpunt de Bongerd was het een gezellige boel tijdens de Nieuwjaarsreceptie! Zeker 60 buurtbewoners en mensen die in de wijk werken, kwamen langs om samen het nieuwe jaar te vieren. De champagne en soep vielen goed in de smaak. Iedereen bracht positieve energie mee, en dat belooft wat voor de rest van het jaar!

Het was leuk om zoveel bekende gezichten te zien en samen plezier te maken. We gaan ons best doen om dit gevoel vast te houden en nog meer mensen te betrekken bij leuke dingen in onze buurt. Iedereen werd kort toegesproken door Sabine Janssen van het Spectrum als projectbegeleider en Aranka Kuster van Welcom als kerncontactpersoon van het Trefpunt. Samen hebben geproost op een mooi 2024.  In een korte tijd zijn er goed draaiende activiteiten opgezet door de inwoners van oost en deze worden ook goed bezocht. Er is veel gezelligheid en sfeer waarin inwoners elkaar ontmoeten in een leuke ingericht ruimte met gratis koffie en thee. Het was een geslaagde Nieuwjaarsreceptie.

Met zo’n vrolijke start kijkt Trefpunt de Bongerd met vertrouwen uit naar een jaar vol gezelligheid, samenwerking en leuke dingen in de wijk.

➡️Bekijk het succes van het Trefpunt 2023