Informatiemarkt woningbouw voor jongeren

Ben je of ken je een jongere die op zoek is naar een betaalbare woning? Kom dan of verwijs naar onze informatiemarkt speciaal voor jongeren op 3 juni in Didam of op 10 juni in Zeddam!

De gemeente Montferland werkt aan nieuwe en betaalbare woningen, ook voor jongeren. We willen onder andere extra woningen bouwen in Beek, Didam-Oost, Kilder, Stokkum en Zeddam.

Via een enquête hebben jongeren ons onder andere laten weten wat voor soort woningen ze zoeken. Onze jongerenambassadeurs Jaron Joosten (Beek), Nine Strijbosch (Didam-Oost), Linde Kraaijevanger (Kilder), Alexander Smeenk (Zeddam) en Joyce Kuster (Stokkum) hielpen ons hierbij.

Uit de enquête is gebleken dat veel jongeren behoefte hebben aan een bijeenkomst voor meer informatie. Daarom organiseren we speciaal voor jongeren twee informatiemarkten.

Op 3 juni om 19:00 uur ben je welkom bij Jan & Jan, Lieve Vrouweplein 4 in Didam. Op 10 juni om 19:00 uur organiseren we dezelfde bijeenkomst in het Dorpshuis, Gerrit Varwijkplein 25 in Zeddam. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.

Programma
19.00 uur – inloop
19.30 uur – presentatie over woningbouw voor jongeren met informatie van/over:

  • Hypotheken
  • Makelaars
  • CPO (met een groep mensen woningen bouwen)
  • Goedkoop bouwen
  • Woningbouwplannen

20.30 uur – informatiemarkt met gelegenheid tot stellen van aanvullende vragen en meer informatie
21.30 uur – Afsluiting

Let op!
De schop kan nog niet in de grond, naar verwachting is dit op zijn vroegst in 2025. We willen de jongeren met deze informatiemarkt wel alvast goed voorbereiden op alles wat er komen gaat en waar zij tegenaan kunnen lopen.

Aanmelden en meer informatie
Ben jij erbij? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website www.montferland.info/woningbouw. Hier vind je ook meer informatie over de woningbouwlocaties.

Graag tot ziens op 3 of 10 juni!

 

< Terug naar nieuwsoverzicht