Geslaagde inloop 24 april

Het was een succesvolle inloopavond voor bewoners, omwonenden en ondernemers over de toekomst van het Drieheuvelenpark. Zo’n 150 inwoners kwamen luisteren naar de ideeën van woningcorporatie Plavei en gemeente Montferland. Er zijn veel vragen gesteld en gesprekken gevoerd. Voornamelijk over het verkeer in het Drieheuvelenpark van de toekomst. Velen waren positief over het idee om van de diepe Drieheuvelenweg een ‘gewone’ straat te maken. Er zijn veel kritische vragen gesteld, waardevolle inzichten en positieve tips opgehaald die in de verdere uitwerking van de ideeën worden meegenomen.

Vervolg
Wij gaan alle reacties verwerken en komen er zo snel mogelijk op terug. De informatiepanelen en kaarten/plattegronden komen zo snel mogelijk op onze website te staan. Wij communiceren daarover via sociale media.

Direct informatie ontvangen?
Veel inwoners hebben tijdens deze inloopavond hun e-mailadres achtergelaten. Wij zullen nieuwe informatie direct naar hen mailen. Ook op de hoogte blijven? Stuur jouw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) naar: oostkijktvooruit@montferland.info.

< Terug naar nieuwsoverzicht